Digitalni Tisak

Najmodernija tiskarska tehnologija ujedno je i najpovoljnija za većinu situacija. Radi se o metodi tiska gdje se laserom ili piezoelektričnom tehnikom boje prenose na papir i ostale materijale. Digitalni tisak krasi iznimno brz rok isporuke, osobito za obujme narudžbi za koje je offsetni tisak neisplativ. Ova vrsta tiska vam je potrebna ako tiskate manje naklade knjiga, izrađujete čestitke, vizitke, kartice, akreditacije i ostalu papirnu galanteriju. Inicijalni troškovi ispisa vrlo su niski, a kvaliteta tiska ekvivalentna ostalim tehnologijama.

Glavne karakteristike digitalnog tiska su dobra prilagodljivost, brzi rokovi izvođenja radova i mogućnost stalne provjere ispisanih rezultata uz minimalne gubitke putem izrade probnih primjeraka. Tisak se lako personalizira pomoću baze s varijabilnim podacima, što je vrlo praktično ako tiskate pozivnice, personalizirane brošure, i pisma koji sadrže imena, adrese, bar-kodove i sl. U biti, digitalni tisak Vam je tad jedina praktična opcija.

Zbog svoje brzine digitalni tisak omogućuje i tzv. tisak na zahtjev, gdje svoje proizvode možete tiskati postupno, u malim nakladama ovisno o pristiglim narudžbama. Time vam ne trebaju ni skladišni prostor ni novčana sredstva za tisak velikih količina primjeraka. Manje naklade knjiga možemo vam isporučiti već u roku od 24 sata!

Priprema za digitalni tisak u pravilu je prilično jednostavna, pa se i tu štedi vrijeme. Dovoljno je samo proučiti naše smjernice za tisak kako biste bili sigurni da je sve „na svojem mjestu“.

Možete biti sigurni u visoku kvalitetu otisnutog proizvoda jer naša tiskara koristi provjerene Xerox i Mimaki digitalne pisače odlične kalibracije i živih boja uz mogućnost narudžbe malih minimalnih naklada. Doradu tiskanog materijala (spiralni, klamani, tvrdi i meki uvez) također izvršavamo uz pomoć suvremenih strojeva uz maksimalnu preciznost i male tolerancije. Naše dugogodišnje iskustvo jamac je kvalitetne izrade i vašeg zadovoljstva!

Digitalna tiskara Etic nudi razne oblike usluga digitalnog tiska:

U pravilu, ako inače ne tiskate puno i ne znate što Vam treba, odgovor je najvjerojatnije – digitalni tisak. Javite nam se s povjerenjem za procjenu troškova i pomoć oko odabira najbolje opcije!