Pretraga po kategorijama

O nama

Digitalna tiskara ETIC djeluje od 2008. godine. Misija i vizija su jasno određene, te su temelj našeg poslovanja od samog početka. Digitalni tisak vršimo na vrlo kvalitetnom digitalnom stroju XEROX, izuzetne kalibracije i postojanosti boja. Za tisak koristimo papire predviđene za digitalni tisak (digi color) kako bi dobili što kvalitetniji otisak i zadovoljili i najzahtjevnije klijente.

Želja za napretkom potiče nas na kontinuirano ulaganje u naše poslovanje zbog čega ulažemo u novi UV printer – dobitnik EDP (European Digital Press) nagrade za najbolji printer za ispis na predmete. Visina predmeta do koje printer može printati iznosi 15 cm, a prilikom tiska koriste se fleksibilne tinte u kombinaciji s CMYKom i dodatnom bijelom bojom te lakom za dobivanje posebnih efekata i tekstura koje će obogatiti vaš proizvod i diferencirati ga od konkurencije.

U skladu sa potrebama tržišta proširujemo našu ponudu i sa printerom velikog fomata koji nam omogućuje printanje/izrezivanje na razne materijale (papir, PVC, cerada…). Velika brzina ispisa postignuta je visokim tehnološkim standardima uređaja i korištenjem brzo-sušeće tinte, a osigurava nam i visoku gustoću ispisa, praznine između točaka su minimalne.