Želja za napretkom potiče nas na kontinuirano ulaganje u naše poslovanje zbog čega početkom listopada 2017. ulažemo u novi UV printer koji omogućava direktan UV tisak na sve materijale koji se mogu iskoristiti u komercijalne svrhe: plexi, aluminij, drvo, PVC, staklo, kamen, canvas, platno i slično čime postajemo jedina tiskara koja pruža usluge UV printa na području sjeverozapadne Hrvatske.

Naš novi UV printer pomiče sve poznate granice za prestižne flatbed UV LED printere, s brzinom ispisa do 60m2/h, dostavljajući visoko kvalitetni ispis sve do najsitnijih detalja te je dobitnik EDP (European Digital Press) nagrade za najbolji printer za ispis na predmete. Visina materijala do koje printer može printati iznosi 15 cm, a prilikom tiska koriste se fleksibilne tinte u kombinaciji s CMYKom i dodanom bijelom bojom te lakom za dobivanje posebnih efekata i tekstura koje će obogatiti vaš proizvod i diferencirati ga od konkurencije.

Zahvaljujući našem UV printeru vaši će poslovni pokloni biti personalizirani prema vašim željama i potrebama, neovisno o tome radi li se o upaljaču, rokovniku, kemijskim olovkama, bocama, privjescima za ključeve ili sl. Mogućnosti su mnogobrojne pa tako osim poslovnih poklona nudimo mogućnost personalizacije na različitim proizvodima, shodno vašim potrebama – od ID ključeva, promotivnih materijala, magneta, suvenira i sl. Pošaljite nam upit na etic@etic.hr i zatražite ponudu.