DYNAMIC BACKPACK I. Ruksak 2 u 1 (92682)

145,80  (1.098,53 kn)

Dynamic 2 u 1 urbani je ruksak koji se odlikuje svojom svestranošću i dualnošću. Njegov učinkovit dizajn omogućuje mu da bude jedinstven i svestran objekt koji se diskretno dijeli na ruksak i putnu torbu. Materijal 1680D daje ruksaku robusnost, a detalji od imitacije kože daju mu gradski i moderan izgled. Ruksak se sastoji od prednjeg džepa sa skrivenim zatvaračem, stražnjeg džepa protiv krađe i glavnog pretinca s dva podstavljena džepa iznutra, koji vam omogućuju zaštitu prijenosnog računara do 15,6 “i tableta do 10,5”. Dynamic 2 u 1 ima traku za kolica koja naglašava njegovu praktičnu i funkcionalnu stranu. Dva dijela ovog ruksaka mogu se koristiti zasebno ili kao jedan komad. Isporučuje se u vrećici od netkanog polipropilena. Zapremine do 22 L. Proizvod uključuje izvješće o ispitivanju kvalitete

Dodaj na ponudu

Description

Dynamic 2 u 1 urbani je ruksak koji se odlikuje svojom svestranošću i dualnošću. Njegov učinkovit dizajn omogućuje mu da bude jedinstven i svestran objekt koji se diskretno dijeli na ruksak i putnu torbu. Materijal 1680D daje ruksaku robusnost, a detalji od imitacije kože daju mu gradski i moderan izgled. Ruksak se sastoji od prednjeg džepa sa skrivenim zatvaračem, stražnjeg džepa protiv krađe i glavnog pretinca s dva podstavljena džepa iznutra, koji vam omogućuju zaštitu prijenosnog računara do 15.6 “i tableta do 10.5”. Dynamic 2 u 1 ima traku za kolica koja naglašava njegovu praktičnu i funkcionalnu stranu. Dva dijela ovog ruksaka mogu se koristiti zasebno ili kao jedan komad. Isporučuje se u vrećici od netkanog polipropilena. Zapremine do 22 L. Proizvod uključuje izvješće o ispitivanju kvalitete. 300 x 420 x 200 mm | Ruksak: 300 x 420 x 75 mm | Putna torba: 300 x 420 x 130 mm | Torba: 550 x 580 x 210 mm

Additional information

Boja

Ukoliko vam je potreban tisak na promotivne materijale, javite nam se preko kontakt forme ili na e-mail etic@etic.hr kako bi zajedno odredili veličinu i vrstu tiska, te vam izradili ponudu. Dostupne opcije za tisak promotivnih materijala: UV tisak, sitotisak, sublimacijski tisak, digitalni transfer.

UV TISAK

Metoda tiska u boji direktno na predmete. Spada u najmoderniju vrstu tiska unatrag nekoliko godina. Moguć je tisak na manje količine, a najčešće se koristi za tisak na ravne površine, odnosno na predmete poput plastičnih kemijskih olovaka, USB stickova, notesa, prijenosnih punjača i slično.

SITOTISAK

Sitotisak je jedna od najstarijih tehnologija tiska tj. metoda rada pomoću sita. Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao sto su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama. Najčešće se koristi za majice, torbe, kape, vrećice, ruksake.

SUBLIMACIJSKI TISAK

Vrsta tiska koji se koristi samo na predmetima koji na sebi imaju specijalni premaz ili su izrađeni od materijala koji prima na sebe sublimacijsku boju. Sublimacijske boje su specijalne boje koje karakterizira sposobnost da pri temperaturi od 180°C i 200°C prelaze iz čvrstog stanja u plinovito, bez prelaska u tekuće stanje. Najčešće se koristi za tisak na šalice i predmete od poliestera.

DIGITALNI TRANSFER

Ovu metodu najčešće koristimo za brandiranje majica i vrećica, u manjim nakladama, a pogodna je za višebojne detaljne ispise. Višebojni vizual (cmyk) ispisuje se na podlogu koja ima transfer sloj pomoću kojeg se vizual prenosi na željeni materijal. Pod pritiskom i visokom temperaturom podloga otpušta tintu s transfer papira i spaja se na proizvod.