Slika na platnu – O302003

From 18,41  (138,71 kn)

Ljeto, pučina, more, kokteli, sunce… birajte što Vam odgovara. Mnogima od nas najdraže godišnje doba, valja se svakodnevno prisjećati. Ima smisla!

SKU: O302003 Category:

Description

Slika na platnu – O302003

Sva putovanja na koja odlazimo su posebna i predivna najviše zbog provedenog vremena, opuštenosti i uživanja… Neka su zaista posebna izgledom, ljepotom krajolika i želimo ih zauvijek zabilježiti fotoaparatom za uspomenu. Ponekad zaboravimo izraditi fotografiju za okvir ili kako bi je stavili u album. No, u našoj ponudi možete pronaći slike na platnu, pa neka tako Vaše uspomene ostanu zabilježene dugi niz godina i neka krase Vaš životni prostor.

 

Additional information

Dimenzije

30×20, 60×40, 90×60, 120×80

Ukoliko vam je potreban tisak na promotivne materijale, javite nam se preko kontakt forme ili na e-mail etic@etic.hr kako bi zajedno odredili veličinu i vrstu tiska, te vam izradili ponudu. Dostupne opcije za tisak promotivnih materijala: UV tisak, sitotisak, sublimacijski tisak, digitalni transfer.

UV TISAK

Metoda tiska u boji direktno na predmete. Spada u najmoderniju vrstu tiska unatrag nekoliko godina. Moguć je tisak na manje količine, a najčešće se koristi za tisak na ravne površine, odnosno na predmete poput plastičnih kemijskih olovaka, USB stickova, notesa, prijenosnih punjača i slično.

SITOTISAK

Sitotisak je jedna od najstarijih tehnologija tiska tj. metoda rada pomoću sita. Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao sto su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama. Najčešće se koristi za majice, torbe, kape, vrećice, ruksake.

SUBLIMACIJSKI TISAK

Vrsta tiska koji se koristi samo na predmetima koji na sebi imaju specijalni premaz ili su izrađeni od materijala koji prima na sebe sublimacijsku boju. Sublimacijske boje su specijalne boje koje karakterizira sposobnost da pri temperaturi od 180°C i 200°C prelaze iz čvrstog stanja u plinovito, bez prelaska u tekuće stanje. Najčešće se koristi za tisak na šalice i predmete od poliestera.

DIGITALNI TRANSFER

Ovu metodu najčešće koristimo za brandiranje majica i vrećica, u manjim nakladama, a pogodna je za višebojne detaljne ispise. Višebojni vizual (cmyk) ispisuje se na podlogu koja ima transfer sloj pomoću kojeg se vizual prenosi na željeni materijal. Pod pritiskom i visokom temperaturom podloga otpušta tintu s transfer papira i spaja se na proizvod.